28 februari, Groep 8 succesvol op handbaltoernooi

Woensdag 26 februari stond het handbaltoernooi op het programma. De groepen 8 werden gemixt tot twee meisjes teams en twee jongens teams. En deze toppers van groep 8  hebben het supergoed gedaan! Want ze behaalden een eerste plaats en een vijfde plaats bij de jongens. Bij de meisjes behaalden ze een tweede en een derde plaats. Het jongensteam mag nu mee doen met de regio finales  op zaterdagmiddag 16 mei. Alvast heel veel succes!!

20 februari, Toermalijn bezoekt kledingwinkel Twaddehâns Moai!

17 februari 2020 om 16:28 uur

FRANEKER - Kledingbank Waadhoeke kreeg vrijdag visite van de 21 kinderen van groep 5 van CBS De Toermalijn. Aanleiding voor het bezoek is de Kerk School Gezin Dienst op 15 maart in de Martinikerk. Het thema is dan ‘delen’.

Vrijwilligers hebben de kinderen verteld over de werkwijze van de kledingwinkel en zij konden daarna op hun beurt zelf ervaren welke werkzaamheden er gedaan worden om de winkel goed draaiende te houden.

De kinderen hadden zelf een kledingstuk meegenomen wat in de winkel verkocht kan worden. Ze hebben deze kleren zelf gesorteerd, geprijsd en in de winkel opgehangen. Tussendoor waren ze druk bezig met het maken van een promotiefilm die 15 maart tijdens de KSG-dienst wordt vertoond.

Twaddehâns Moai zit nu (nog) in de Bethelkerk op Dijkstraat 11.

20 december, Kerstvakantie!

We wensen iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!  Maandag 6 januari verwachten we de kinderen weer op de Toermalijn. Tot dan!

Team Toermalijn

25 september, Bericht van de MR (Medezeggenschapsraad)

Afgelopen dinsdag is de MR voor het eerst dit schooljaar bij elkaar geweest.

De MR is een adviserend orgaan met soms ook wettelijke bevoegdheden.

De volgende mensen nemen hierin zitting:

Oudergeleding
Tea de Vries
Erik Althuisius
Wilma Haan

Personeelsgeleding
Nynke Roelofsen
Gerda Fortuin
Andra Stolzenbach

Het volgende overleg is op dinsdag 19 november.

Mocht u punten willen aandragen voor de MR bijeenkomst, dan kunt u een mail sturen naar:

mr.toermalijn@cbo-nwf.nl