Wij zijn de lieveheersbeestjes

Wij zijn de lieveheersbeestjes groep.
De lieveheersbeestjesgroep is een combinatie groep van een paar groep 1 kinderen en de rest van de groep zijn groep 2 kinderen. Op dit moment hebben we 21 kinderen in de groep. De komende 2 maanden groeit onze groep naar 25 kinderen. Elke dag leren we. Ieder in zijn of haar eigen tempo. We starten de dag met inloop. De kinderen zoeken in het lokaal een startactiviteit en gaan aan de slag. Verder spelen we als het weer het toelaat 2 x per dag buiten. Bij slecht weer gaan we naar het speellokaal. Er is een weektaak die iedereen gaat maken. Elk tafelgroepje heeft per week op een vaste dag een instructiemoment. De rest van de groep kiest dan of voor de week taak of een activiteit van het planbord. We spelen niet alleen in het lokaal, maar ook op het leerplein. Natuurlijk zijn er ook nog andere gezamenlijke activiteiten. Muziek maken, voorlezen, met cijfers en letters werken, Frysk enz. Op maandag en dinsdag staat juf Tietsje voor de groep en op woensdag, donderdag en vrijdag staat juf Afke voor de groep.