Uitgelicht: Toermalijn bezoekt kledingwinkel Twaddehâns Moai!

17 februari 2020 om 16:28 uur

FRANEKER - Kledingbank Waadhoeke kreeg vrijdag visite van de 21 kinderen van groep 5 van CBS De Toermalijn. Aanleiding voor het bezoek is de Kerk School Gezin Dienst op 15 maart in de Martinikerk. Het thema is dan ‘delen’.

Vrijwilligers hebben de kinderen verteld over de werkwijze van de kledingwinkel en zij konden daarna op hun beurt zelf ervaren welke werkzaamheden er gedaan worden om de winkel goed draaiende te houden.

De kinderen hadden zelf een kledingstuk meegenomen wat in de winkel verkocht kan worden. Ze hebben deze kleren zelf gesorteerd, geprijsd en in de winkel opgehangen. Tussendoor waren ze druk bezig met het maken van een promotiefilm die 15 maart tijdens de KSG-dienst wordt vertoond.

Twaddehâns Moai zit nu (nog) in de Bethelkerk op Dijkstraat 11.

Themaweken.
Afsluiting themaweken.
Koningsspelen
Overzicht Kalender

Dit zijn wij!

Bekijk hier het filmpje dat onze leerlingen maakten over de ontwikkelingen op de scholen van onze vereniging .

Schoolnieuws

Kerstvakantie!

Verenigingsnieuws

Onderwijs cao 2019 – 2020