Uitgelicht: Groep 8 succesvol op handbaltoernooi

Woensdag 26 februari stond het handbaltoernooi op het programma. De groepen 8 werden gemixt tot twee meisjes teams en twee jongens teams. En deze toppers van groep 8  hebben het supergoed gedaan! Want ze behaalden een eerste plaats en een vijfde plaats bij de jongens. Bij de meisjes behaalden ze een tweede en een derde plaats. Het jongensteam mag nu mee doen met de regio finales  op zaterdagmiddag 16 mei. Alvast heel veel succes!!

Themaweken.
Afsluiting themaweken.
Koningsspelen
Overzicht Kalender

Dit zijn wij!

Bekijk hier het filmpje dat onze leerlingen maakten over de ontwikkelingen op de scholen van onze vereniging .

Schoolnieuws

Toermalijn bezoekt kledingwinkel Twaddehâns Moai!

Verenigingsnieuws

Wonen in de toekomst

Een huis met een ruime tuin, zonnepanelen en goed gezelschap. Dat zijn de woonwensen van

Uit de media