Uitgelicht: Pepernotenmolen?

De pepernoten van sinterklaas komen uit een grote pepernotenmolen; dat hebben we vanmorgen, bij de aankomst van de sint op de toermalijn met eigen ogen gezien.

Chauffeur Henk bracht, met een echte grote pepernotenmolen, sinterklaas vanmorgen, met 2 van zijn pieten, naar de toermalijn.
Speciaal voor onze school wilde hij het geheim van het pepernoten maken laten zien.
Uit de pepernotenmolen werd een kruiwagen vol pepernoten gemalen.
Kinderen van groep 3 hebben die pepernoten, na het zingen van een versje, getest. Ze waren echt en smaakten heerlijk.
Tijdens het sinterklaasfeest in de verschillende groepen hebben alle kinderen genoten van de versgemalen pepernoten.
Het was een super sinterklaas feest.

leerlingenraad
Kerstviering.
Nieuwjaars toost schoolbreed.
Overzicht Kalender

Schoolnieuws

Excursie Rijksmuseum door plusklassen en groepen 8.

Om half 9 stond de bus voor school waarmee de groep naar het Rijksmuseum in

Verenigingsnieuws

Eindopbrengst actie Scholen voor Scholen: € 30.000

Hoewel nog niet alle acties zijn afgelopen, verwachten wij een totaal opbrengst van € 30.000. In