Wij zijn groep 8a.
Dag allemaal,

Wij zijn groep 8a en in onze klas zitten 22 kinderen. 10 meisjes en 12 jongens. We hebben het erg gezellig met elkaar. Op maandag, dinsdag en woensdag krijgen de kinderen les van juf Johanneke, donderdag en vrijdag van juf Wilhelmina. Er staan dit jaar veel leuke dingen op de planning waaronder sportdagen, doe middagen AMS, EHBO cursus, kamp en de musical. Hiernaast zijn we ook nog hard aan het werk. We werken op dit moment voor taal en spelling uit de (probeer) methode “STAAL”. Met taal zijn we nu bezig met het thema ‘China’ en hebben al veel dingen geleerd over het land en de verschillen met Nederland. En met rekenen zijn we al goed op gang en zijn we druk bezig met de breuken en hoe we een diagram kunnen aflezen. Wij gaan ook druk bezig dit jaar om te leren plannen met een agenda. Het gaat een druk maar prachtig jaar worden en we hebben er met zijn allen veel zin in.