Wij zijn groep 4a

Groep 4a zit aan de voorkant van de school. Daardoor zien we vaak ouders en broertjes en zusjes lopen. Vaak zwaaien we dan even. We hebben 22 kinderen: 6 jongens en 16 meisjes. Juf Gerda en juf Stella zijn de leerkrachten. Juf Stella is er op maandag en juf Gerda is er de rest van de week.

We genieten allemaal van de gymlessen op de dinsdag. Vooral tekenen en knutselen vinden veel kinderen leuk om te doen.
We leren dit schooljaar met rekenen klokkijken en de tafels van 1,2,3,4,5,10. We werken ook met veel plezier aan de spellingslessen, taallessen en schrijflessen.
Juf Trudy geeft ons vaak op donderdagmiddag muziekles en dat vinden we prachtig. Vooral de lessen met muziekinstrumenten zijn erg leuk.
Op het schoolplein spelen we in de pauzes gezellig met elkaar. We voetballen, gaan touwtje springen of spelen met de paardenleidsels dat we paarden zijn. Super leuk!