Wij zijn groep 8b.
Hallo allemaal,

Wij zijn groep 8b! Samen met onze nieuwe meester en juf gaan we dit jaar er flink tegenaan. Naast de lessen hebben we ontzettend veel excursies, een eindtoets, EHBO-cursus, lessen, maar ook natuurlijk kamp en musical! We hebben er weer ontzettend veel zin om dit jaar aan de slag te gaan.
Op dinsdag is juf Frederike in de klas, de anderen dagen hebben we meester Tim.

Onze groep bestaat ui 22 kinderen met uiteenlopende hobby’s zoals paardrijden, handbal, volleybal en gamen. Voetballen doen we ook graag. Dit doen we ook veel op het schoolplein. Binnen de klas zitten we in groepjes. Dat is natuurlijk reuze gezellig, we kletsen dan ook wel wat, maar op deze manier kunnen we ook veel samenwerken. Dit wordt dan ook veel gedaan in groep 8.

Via deze website en Facebook zullen we onze ouders, opa’s en oma’s en wie het maar wil, op de hoogte houden