Wij zijn groep 6a.
Even voorstellen:
Wij zijn groep 6a. We hebben een hele leuke groep. We kunnen leuk kletsen met elkaar. We zijn wel een beetje druk!
De eerste school dag was best spannend.
Nieuwe juffen, juf Anke en juf Johanna, een nieuw meisje, Samira.
En natuurlijk waren we nog in de vakantiestand.
Het was heel erg lawaaierig de eerste twee schooldagen.
We begonnen met een spel waar je moest vertellen over de vakantie en je kreeg een kaartje met een opdracht erop. De eerste week was heel leuk.

En er gaan 3 kinderen naar de plusklas, Meyah, Che en Wessel.
We deden veel spelletjes. Nu is de tweede week in gegaan. We hebben regels afgesproken, en we hebben heel veel gelezen. We doen aan kilometerlezen. Dat is dat het aantal bladzijden wat we lezen kilometers zijn. Die gaan we op de wereldkaart reizen. We zijn in Marokko geweest en nu in Gambia. Elke keer vertelt een tweetal over dit land.

We hebben een muurtekening met de hele klas gemaakt. En we hebben ook nog een groepstekening gemaakt. We vonden het een top week, en we weten zeker dat alle komende weken heel erg leuk worden. We hopen dat alle kinderen het fijn gaan hebben in groep 6 en dat we niet te veel afgeleid worden in motor en benzine. We wensen iedereen een fijn schooljaar en we hopen dat de juffen geen last van de klas krijgen. Einde!

Cindy en Meyah