Wij zijn groep 5a.
Hallo iedereen!

Op deze foto ziet u groep 5a. Een groep met 26 enthousiaste jongens en meiden die er helemaal voor gaan. We werken met 2 leerkrachten: Op maandag, dinsdag en woensdag staat juf Andra Stolzenbach voor de groep. Op donderdag en vrijdag juf Henriette Jorritsma.

In groep 5 moet een hoop gebeuren. We zijn natuurlijk bezig met taal en spelling, hiervoor hebben we een nieuwe methode die met thema’s werkt, erg leuk!

Tijdens het rekenen verkennen we de getallen tm 1000 en proberen we het groot tafeldiploma te halen dit jaar.

Ook doen we vaak rekenspellen uit de kist ‘Met Sprongen Vooruit’!

Nieuw dit jaar zijn de vakken aardrijkskunde, biologie, geschiedenis en engels. Vakken waarbij er altijd super wordt mee gedaan en we een hoop nieuwe dingen over de wereld om ons heen leren!

Verder hebben we het ook gezellig met elkaar. We bespreken regels, discussieren over stellingen en praten graag met elkaar. Ook worden er presentaties gehouden. Op het ogenblik zijn we bezig met het voorstellen aan elkaar dmv foto’s en voorwerpen van thuis. Erg leuk!!

En we zijn sportief. Elke week gaan we naar gym en 2x per week lopen we de Daily Mile.

We gaan dit jaar vast een hoop beleven, zowel in school als daarbuiten tijdens de diverse excursies!

Tot ziens!

Groeten van Dynand, Rene, Lysanne, Ilse, Noa, Jarn, Marc, Roan, Jente, Isa, Devin, Noah, Guido, Thomas, Klaske, Femke, Kerst, Demi, Elias, Indy, Linn, Allison, Tristan, Justin, Jesper, Sam Lucas en juf Andra en Henriette